Dashboard cameras – Veilig op weg

Dashcams winnen het aan populariteit bij een steeds groter wordende groep mensen. De dashcam registreert exact wat er op de weg gebeurt wanneer je in de auto rijdt. Dit maakt het eenvoudig om aan te tonen wat er exact is gebeurt, wanneer je bij een verkeersincident betrokken bent. Om helemaal zeker te zijn zou je ook meerdere camera’s kunnen plaatsen om ervoor te zorgen dat elke hoek in beeld komen.

Een filmopname van de dashcam kan dienen als vrijpleitend bewijsstuk wanneer er een rechtszaak zou komen, maar in de meeste gevallen zal het zover niet eens komen als de andere partij ziet dat alles op film vast is gelegd. Bij  de webwinkels 123carcam.nl en dashcam-specialist.nl kun je terecht voor de meest gevraagde auto camera’s en voor alle benodigde randapparatuur.

Waar je op moet letten bij aankoop

V10 - 1920 X 1080 FHD
V10 – 1920 X 1080 FHD

Voor je iets koopt, zul je natuurlijk goed letten op de prijs van de dashcam. Bij ons zijn de tarieven bijzonder laag; al voor 40 euro heb je een prima camera in je auto. Maar misschien heb je aanvullende eisen, wil je een lenshoek van een grotere afmeting of bijzondere opties. Kijk ook hoe groot de camera is, en zorg dat hij niet te veel van het zicht wegneemt.

Op het moment dat je aan de hand van deze kenmerken een geschikte camera hebt uitgezocht kun je snel en simpel via de webshop een bestelling plaatsen. Onze medewerkers staan uiteraard voor je klaar indien er toch nog iets niet duidelijk mocht zijn. Je hoeft dus niet te aarzelen om contact met ons op te nemen.

Het is geruststellend om te weten dat het monteren van de dashcam door iedereen uitgevoerd kan worden. De camera kan eenvoudig geplaatst worden door een zuignappen en een bevestigingsmechanisme waardoor er dus geen gereedschap nodig is. Alle dashcams uit het assortiment worden door de webwinkels zelf ingevoerd. Voordelen hiervan zijn:

  • Grote vakkundigheid
  • Geen tussenpersonen en dus aantrekkelijk

Het bestelproces is zeer simpel en het uitvoeren van een betaling is vanzelfsprekend veilig geregeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Before you post, please prove you are sentient.

What is frozen water?